Vorige:  2004-10-12, IF Comp 2004
Volgende:  2005-10-17, Internationaal samenwerkingsverband

Forum voor gastenboek

2005-01-11 - Om te beginnen met het slechte nieuws: het gastenboek is al drie dagen niet bereikbaar, en ik weet niet waar dat aan ligt. Als het met de eerder (in het gastenboek!) aangekondigde migratie van mijn gastenboekhost te maken heeft, dan vrees ik dat de inhoud van het gastenboek grotendeels verloren is. Ik heb een mailtje gestuurd naar de beheerders, en hoop op goed nieuws. Mocht iemand onderdelen van het gastenboek hebben gekopieerd, zou ik daar graag weer een kopietje van hebben. Zelf heb ik via de Google-cache pagina 1 en 4 (van de vier) weten te redden. De Wayback Machine van het Internet Archive leverde niets op.

Zoals je in de adresbalk kunt zien, wordt deze site nu gehost op www.tekstadventure.nl. Het is de bedoeling dat dit adres een blijvertje is.

Zelfs al had ik het gastenboek kunnen redden, dan was ik met de nieuwe sitehosting toch op een forum overgestapt. Discussies via het gastenboek gingen wat moeizaam; ik hoop dat het nieuwe phpBB-forum jullie wat meer mogelijkheden biedt om in het Nederlands met elkaar in discussie te gaan.

Mocht je aangaande het forum wensen hebben, laat ze dan graag horen. Met name wil ik weten of het wel toegankelijk genoeg is.