Vorige:  2001-08-04, Move
Volgende:  2001-08-06, Ook IF Archive verhuist

Verhuizing

2001-08-05 - Zoals ik al aankondigde in april heeft mijn hostingprovider besloten alle gratis websites in de nabije toekomst af te sluiten. Wat ik me daarbij niet realiseerde, is dat de klootzakken dat zouden doen zonder de abonnees van tevoren te waarschuwen over het tijdstip. Mijn site op huizen.dds.nl is dus uit de lucht. Op het moment beschik ik nog niet over een goeie webhoster.

Als je wilt linken naar de hele site, link dan naar http://www.tekstadventure.nl. Dit is mijn eigen domein en ik ben er tamelijk zeker van dat ik mezelf niet zo slecht zal behandelen als DDS dat deed.

Als je naar een specifieke pagina wilt linken, verwijs dan naar de pagina op de mirrorsite, http://www.branko.f2s.com/avontuur/ (link niet meer geldig). Freedom to Surf (http://www.f2s.net(externe link)) voorziet in een erg vriendelijke, maar niet bijzonder stabiele hostingdienst. Om deze reden is mijn mirror bij F2S slechts een tijdelijke. Link je naar pagina's op die mirror, stel mij er dan van op de hoogte, zodat ik de nieuwe link op www.tekstadventure.nl kan mailen zodra die website staat.

Je kunt me (nu al) bereiken op branko@tekstadventure.nl.