Dit is het archief van het forum van Branko's Tekstadventure Homepage. Er kan niet meer worden gepost.

13.03 - 1/12 2004


 
Branko's Tekstadventure Homepage Forumindex -> Gastenboek
Bekijk vorig onderwerp :: Bekijk volgend onderwerp  
Auteur Bericht
Branko Collin
Gast

Gepost: Woe 12 Jan 2005, 8:59 pm    Onderwerp: 13.03 - 1/12 2004  

Huishoudelijke mededelingen
===========================

1. Ik kreeg laatst een wat vreemd mailtje van Alxnet, de hoster van dit gastenboek, dat ik mijn account zou moeten verhuizen. De link die me daarvoor geboden werd, leidde naar een pagina waarmee ik een betaald account kan aanvragen.

Vragen om opheldering leidden tot niets.

Het kan daarom zijn dat dit gastenboek het binnenkort niet meer doet. Ik werk aan een oplossing. (Idealiter installeer ik ergens een PHPBB2-forum; dat praat denk ik een stuk makkelijker, en houdt spammers beter buiten de deur.)

2. Tot voor kort kreeg ik elke keer als iemand hier een bericht plaatste, daarvan een melding via e-mail. Op die manier heb ik spam vrij effectief uit het gastenboek kunnen houden. Helaas lijkt die service de laatste tijd te haperen of het zelfs niet meer te doen. Daardoor leek het wellicht of ik wat afwezig was; dat was niet het geval, ik had er alleen geen erg in dat er berichten verschenen.

3. Mochten mensen vragen of opmerkingen hebben, je kunt me per e-mail bereiken op "branko op tekstadventure punt nl" (nadat je daar een geldig adres van hebt gemaakt Smile).
Terug naar boven  
Branko's Tekstadventure Homepage Forumindex -> Gastenboek Alle genoemde tijden zijn GMT
Pagina 1 van 1