Dit is het archief van het forum van Branko's Tekstadventure Homepage. Er kan niet meer worden gepost.

19.52 - 8/12 2003


 
Branko's Tekstadventure Homepage Forumindex -> Gastenboek
Bekijk vorig onderwerp :: Bekijk volgend onderwerp  
Auteur Bericht
Pim Nijdam
Gast

Gepost: Woe 12 Jan 2005, 8:11 pm    Onderwerp: 19.52 - 8/12 2003  

Beste avonturiers,

Hier een paar tips voor het spelen van "Huis van Over":

- Om door de poort te komen moet je doen alsof je de postbode bent. De postbode gebruikt een wachtwoord. Kijk nog eens goed naar de vuilnisbak. Volgens de brief staat daar namelijk het wachtwoord op. Het is alleen niet direct zichtbaar.

- De folder die in de vuilnisbak ligt suggereert dat de postbode altijd twee keer aanbelt. Druk daarom twee keer achter elkaar op de knop van de intercom (druk knop [enter] druk knop [enter]).

- Zeg hierna het wachtwoord. De huishoudster zal dan de poort openen. Een voorbeeld om iets te zeggen is: zeg "hallo"

- Nadat je door de poort bent gekomen krijg je te maken met een dichte voordeur. Wat kun je met deze deur doen om de aandacht van de huishoudster te trekken? Je kunt er op kloppen. Dat is echter te zacht om door de huishoudster gehoord te worden.

- De bliksem slaat altijd in na 20 stappen en dan moet je opnieuw beginnen door de pagina te vernieuwen. Maar als je eenmaal door de poort en de voordeur van het huis heen bent heb je daar geen last meer van en ga je niet meer zo snel dood (kijk wel uit voor spinnen!).

Heleaas is "Huis van Over" alleen on-line te spelen. Misschien dat ik in de toekomst nog tijd vind om hier verandering in te brengen.

Veel speelplezier!

Pim Nijdam
Terug naar boven  
Branko's Tekstadventure Homepage Forumindex -> Gastenboek Alle genoemde tijden zijn GMT
Pagina 1 van 1