Dit is het archief van het forum van Branko's Tekstadventure Homepage. Er kan niet meer worden gepost.

19.43 - 20/1 2003


 
Branko's Tekstadventure Homepage Forumindex -> Gastenboek
Bekijk vorig onderwerp :: Bekijk volgend onderwerp  
Auteur Bericht
Ron
Gast

Gepost: Woe 12 Jan 2005, 8:05 pm    Onderwerp: 19.43 - 20/1 2003  

Jaren geleden speelde ik een nederlandse tekst-adventure op PC die bij mij bekend was onder de naam ADV.EXE (Dit kan uiteraard anders heten). Laatst kwam ik een door mij getekende plattegrond tegen van deze adv. Ik ben 2 dagen aan het zoeken geweest naar dit spel, maar ik kan dit nergens meer vinden.

In het begin van het spel sta je voor een poort met alleen een lucifer. Als je door de poort bent, moet je een fakkel ontsteken om een grot in te gaan. Dan valt de poort dicht en begint het avontuur.

Je komt een bruine beer, spin, gigantische kei, katapult, krentebol, reuzevlieg, cobra, defecte voedselautomaat en een skelet met een tovenaarsmuts tegen in het spel. Op het einde kom je de sleutel van de poort tegen en kun je uit het spel.
WEET IEMAND HOE DIT SPEL HEET EN WAAR HET TE DOWNLOADEN IS ???

Na een middagje de beschrijvingen op deze site te hebben bekeken, kwam ik tot de conclusie dat er buiten alle spellen die beschreven staan en waarvan gezegd wordt dat dat alle nederlandse tekst-adventures zijn, er dus nog een nederlandse tekst-adventure is die ik dus heb GEHAD.

HELP HELP
Groetjes, Ron. (venco66@hotmail.com)
Terug naar boven  
Branko's Tekstadventure Homepage Forumindex -> Gastenboek Alle genoemde tijden zijn GMT
Pagina 1 van 1